public art – vasl

This was an individual project installed in the lahore canal/neher in 2007, made during the 13 satellites Vasl public art residency in lahore. Concrete benches surround the city’s footpaths and were homes to many homeless, a replica was created in wood and board and installed with the support of a huge horizontal tree bark that ran across an area in the neher. The intention was to create a capsule of utopia. A perfect place in Lahore’s July heat, within the centre of the city.

Documentation of the work was displayed at the Ann Marie Schimmel haus, Lahore.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s